A csirkeszárnyakhoz 1. A fűszereket összekeverjük, és egy mélyebb tálba öntjük. Ráreszeljük a vöröshagymát és a fokhagymát, hozzáadunk egy fél deci olívaolajat. A szárnyakat megmossuk, megtöröljük, és a két kézre fogva megtekerjük. Így látjuk, hogy a csontok hol illeszkednek, ott átvágjuk egy jó nagy késsel, hogy legyen egy szárnyvégünk és egy tövünk. Beletesszük a szárnyakat, és jól bedörzsöljük őket mindenhol.
2. Előmelegítsük a sütőt 200 fokra, légkeverésesen. 3. Egy nagy tepsibe sütőrácsot helyezünk, rátesszük a szárnyakat. 4. Sütőbe tesszük, és 20 perci sütjük az egyik oldalukat, majd megfordítjuk, és a másik oldalt is sütjük 20 percig.
5. A joghurtos mártogatóssal kínáljuk.
A mártogatóshoz
1. A joghurtba belereszeljük a fokhagymát, hozzáadjuk az apróra vágott snidlinget és a fűszereket.
sütési hőfok: 200°C